Yöcup 2018

E-P:n  yöcupin viimeinen osakilpailu suunnistettiin Lapualla Simpsiön rinteillä keskiviikkona 17.10.18 lämpimässä +11 säässä.  Syyslomaviikosta huolimatta lämpimässä kelissä rasteja haki lähes 40 suunnistajaa.

Miesten yöcupin tiukassa taistossa Mikko Patana kiri voittoon ennen Antti Iivaria. Miesten yöcupin kokonaiskilpailun voitti finaalissa toiseksi sijoittunut Antti Iivari (RasKu). Kokonaiskilpailun kakkonen on Mikko Patana (HiKi) ja kolmonen Juha Luoma (IkNV) joka oli myös finaalin kolmas vain +9 sek voitosta. Naisten kilpailun vei jälleen ylivoimaisesti Päivi Pärnänen, joka voitti myös naisten kokonaiskilpailun ennen Sari Koskelaa.

17.10  Lapuan Virkiä (yhteislähtö)

E-P:n yöcupissa tavoitteena on noin 40 min radat.  Miesten rata n. 5-6 km ja naisten 3-4 km. Voittaja saa 30 pistettä ja seuraavat 27-25-23-21-19-18-17…1. Yöcupin pisteisiin lasketaan mukaan 4 parasta kisaa.